Συστατικά
1 κιλό βερίκοκα (γίνεται και με ξηρά)
400 γρ. κιμάς αρνίσιος
200 γραμμάρια κιμάς μοσχαρίσιος
1 κρεμμύδι τριμμένο
2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
Μαιντανό ψιλοκομμένο ( περίπου μια μικρή χούφτα)
1 κοφτό κουταλάκι του γλυκού τσιμένι
1 κοφτή κουταλιά σούπας πάπρικα σκόνη
Αλάτι
Πιπέρι
Μοιράσου τη συνταγή
Εκτέλεση
Για το ψήσιμο : 2 ποτήρια ζωμό κρέατος 3 κουταλιές περίπου ελαιόλαδο Σουσάμι για το σερβίρισμα. cooking Pictures, Images and Photos Ανοίγουμε και καθαρίζουμε τα βερίκοκα (αν είναι ξερά, τα βάζουμε σε μπράντυ αραιωμένο με νερό να φουσκώσουν). Περνάμε τους κιμάδες δυο φορές από τη μηχανή, τους βάζουμε στο πολυμηχάνημα, τους δουλεύουμε καλά και προσθέτουμε τα υλικά και τα μπαχαρικά. Αφήνουμε το λιγότερο μια ώρα (ή όλο το βράδυ) στο ψυγείο να μαριναριστεί το μείγμα. Την επομένη γεμίζουμε τα βερίκοκα και τα βάζουμε στριμωχτά σε ταψάκι. Περιχύνουμε με τον ζωμό, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το λαδάκι. Ψήνουμε στο φούρνο περίπου για τρία τέταρτα και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με σουσάμι