Συστατικά
150γρ. ταχίνι
150γρ. γιαούρτι
2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
Χυμός από 1-2 λεμόνια
Φρέσκος μαϊντανός ψιλοκομμένος
Aλάτι, πιπέρι
Μοιράσου τη συνταγή
Tags
Master Chef, tips, Κρέμα με γιαούρτι και ταχίνι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το σκόρδο με το ταχίνι και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Ενώνουμε με το γιαούρτι και τον χυμό λεμονιών. Βάζουμε την κρέμα σε ένα μπολ και την πασπαλίζουμε με μπόλικο μαϊντανό. Τη σερβίρουμε με μπαστουνάκια καρότου, σελινόριζα, αγγούρι και ζεστό ψωμί.