Χριστόψωμο λέγεται γενικά το ψωμί (καρβέλι) ή κουλούρα που οι ελληνίδες νοικοκυρές έχουν παρασκευάσει 2-3 ημέρες προ των Χριστουγέννων ειδικά για τη μεγάλη αυτή εορτή.
Η συνέχεια εδώ
Χριστόψωμο λέγεται γενικά το ψωμί (καρβέλι) ή κουλούρα που οι ελληνίδες νοικοκυρές έχουν παρασκευάσει 2-3 ημέρες προ των Χριστουγέννων ειδικά για τη μεγάλη αυτή εορτή.
Η συνέχεια εδώ
Λαζαράκια: Τα «λαζαράκια» είναι μικρά, αρωματικά ψωμάκια που φτιάχνονται την παραμονή του Σαββάτου του Λαζάρου – ενός σπουδαίου γεγονότος στην...
Το νηστίσιμο κέικ από το Άγιο Όρος είναι μια παραδοσιακή συνταγή, η οποία σέβεται τις νηστείες της Ορθόδοξης Εκκλησίας, αλλά...
ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ: Τα Λαζαράκια είναι ένα παλαιό μοναστηριακό έθιμο που παρασκευάζεται παραμονή ή ανήμερα του Σαββάτου του Λαζάρου. Του Γιάννη Παπανικολάου ...
Προκόπης Αγαθοκλέους: Ο Β’ κύκλος 12 επεισοδίων της επιτυχημένης ιστορικής – βιογραφικής σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον...
Περισσότερα © 2020 vimaorthodoxias.gr - Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528
Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας .
© 2020 vimaorthodoxias.gr - Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528
Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας .