Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και Ιεράρχες της Αγίας και Ιεράς Συνόδου παρακάθησαν σε γεύμα στην Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων Βλάγκας.
Οπως αναφέρει ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου:
Το εσπέρας της Πέμπτης, 11ης Ιανουαρίου, η Α. Θ. Παναγιότης, ο Πατριάρχης, ομού μετά των Σεβ. Συνοδικών αγίων Αρχιερέων, μετέβη εις τας εγκαταστάσεις του Ι. Ναού Αγίων Θεοδώρων Βλάγκας και ηυλόγησε το προς τιμήν Αυτού και των τιμίων συνοδών Του προσφερθέν υπό της Κοινότητος δείπνον, υπαντηθείς υπό του Σεβ. Μητροπολίτου Σηλυβρίας κ. Μαξίμου, Επόπτου της Περιφερείας Υψωμαθείων, και συνεργατών αυτού, ούς και πατρικώς συνεχάρη διά το επιτελούμε-νον υπ’ αυτών ποιμαντικόν και πολιτιστικόν έργον.
[irp posts=”395349″ name=”Τον Πατριάρχη Βουλγαρίας δέχθηκε ο Βαρθολομαίος-Η πικρία του για το πρόγραμμα”]
* * *
Η Α. Θ. Παναγιότης, ο Πατριάρχης, εδέξατο εις ακρόασιν:
– Τον Εντιμ. κ. Ιωάννην Καρσεράν, Επιχειρηματίαν, εκ Κύπρου.
* * *
Η Α. Θ. Παναγιότης, ο Πατριάρχης, εξεπροσωπήθη υπό του Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτου κ. Ανθίμου Ηλιοπούλου, Κληρικού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, κατά την τελετήν κοπής της Αγιοβασιλόπιττας της Αδελφότητος Οφφικιαλίων «Ο Απόστολος Μάρκος», εις το Αρχονταρίκι του εν Αθήναις Μετοχίου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, την Πέμπτην, 11ην Ιανουαρίου.
Φωτογραφία: fanarion.blogspot.gr