Η Κυβέρνηση της Σερβίας στις 25 Ιουλίου εξέδωσε απόφαση για την έκδοση του αναμνηστικού γραμματοσήμου προς τιμή της εκατονταετηρίδας από τη γέννηση του Σέρβου Πατριάρχη Παύλου. Η απόφαση αυτή δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας της Σερβίας την 1η Αυγούστου.
Η απόφαση της κυβέρνησης για την έκδοση αναμνηστικών γραμματοσήμων έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στους φιλοτελιστές.
Σε συνάντηση του Πατριάρχη Ειρηναίου με τους εκπροσώπους της Κυβέρνησης στο Πατριαρχείο Βελιγραδίου συμφώνησαν σε μια έκθεση προς τιμήν της έκδοσης των γραμματοσήμων που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στο «PTT» μουσείο, παρουσία του Πατριάρχη κ. Ειρηναίου και τα γραμματόσημα θα τεθούν σε κυκλοφορία στις 11 Σεπτεμβρίου.