Δεκάδες δέματα με τρόφιμα (κρέας, γάλατα, ζυμαρικά κλπ.) ετοιμάστηκαν και διανεμήθηκαν και φέτος τις ημέρες αυτές από τη Φιλόπτωχο Επιτροπή της Μητροπόλεως Φωκίδας για τους φτωχούς της Άμφισσας και γενικά του νομού.
Οπως αναφέρει ανακοίνωση της Μητρόπολης: “Στο έργο της φιλανθρωπίας πρωτοστατεί ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Θεόκτιστος μαζί με τον Πρωτοσύγκελλό του και τις κυρίες του Φιλοπτώχου.
Χιλιάδες ευρώ μοιράζονται συνολικά κάθε χρόνο τόσο από το Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητροπόλεως όσο και από τα Ενοριακά Φιλόπτωχα Ταμεία σε άπορους φοιτητές, σε οικογένειες και άλλες περιπτώσεις συνανθρώπων μας που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.
[irp posts=”539966″ name=”Πορεία αγάπης του Μητροπολίτη Δωρόθεου (ΦΩΤΟ)”]
Επίσης πραγματοποιήθηκε το ετήσιο φιλανθρωπικό «τσάι», με σκοπό την μηνιαία οικονομική ενίσχυση των φτωχών που προσφέρει η Εκκλησία μας στους αδύναμους οικονομικά αδελφούς μας. Η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Αμφίσσης λάμπρυνε με τα τραγούδια της την όλη εκδήλωσή μας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 στο κέντρο «Αριστογεύσεις» στην Άμφισσα .
Η Ιερά Μητρόπολη εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς όλους τους παρευρισκομένους στο Μουσικό Σχολείο Αμφίσσης και στους ιδιοκτήτες του κέντρου «Αριστογεύσεις» για την παραχώρηση του χώρου”.