Σε πανηγυρικό κλίμα και με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου στον ομώνυμο Ιερό Ναό στη Ν. Ιωνία.
Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015 εψάλη ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ.
Στο τέλος του Εσπερινού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης απένειμε 5 χρηματικά βοηθήματα, χορηγία του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου, σε αποφοίτους Λυκείου της Ενορίας που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ακολούθως δε τελέσθηκε ο Αγιασμός για τον εγκαινιασμό του καινούργιου Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας, στο οποίο θα στεγάζονται όλες οι δραστηριότητες της νεανικής κινήσεως.
Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, εψάλη ο όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, ενώ το απόγευμα της ιδίας ημέρας εψάλη ο Μεθεόρτιος Εσπερινός και εν συνεχεία έγινε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας.
Στις ιερές ακολουθίες προσήλθαν πολλοί ιερείς και πλήθος κόσμου για να τιμήσουν τον Άγιο.









