ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : Γιάννης Ζωγραφακης
Με μεγαλοπρέπεια εορτάσθη η Γέννηση του Χριστού και στον Ενοριακό Ναό Ευαγγελιστρίας Κρήνης – Νεάπολης Νικαίας.Του Όρθρου και της Ιεράς Αρτοκλασίας προεξήρχε ο Αιδεσιμολογιότατος προϊστάμενος του Ενοριακού Ναού Ευαγγελιστρίας Κρήνης – Νεάπολης Νικαίας πρωτοπρεσβύτερος κ. Διονύσιος Ζόμπολας ο οποίος ανέγνωσε και το Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Νικαίας κ. Αλεξίου και χοροστάτησε της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας ο Πανοσιολογιότατος εφημέριος και Ιεροκήρυκας του Ενοριακού Ναού Ευαγγελιστρίας Κρήνης – Νεάπολης Νικαίας Αρχιμανδρίτης κ. Αλέξιος Χαιρέτης.
Έψαλαν θαυμάσια οι ψάλτες του Ενοριακού Ναού Ευαγγελιστρίας Κρήνης – Νεάπολης Νικαίας ο πρωτοψάλτης κ. Θοδωρής Κανιώρης και ο κ. Παναγιώτης Σόμαλης.
Ο πρωτοψάλτης κ. Θοδωρής Κανιώρης και άλλοι ψάλτες, τραγούδησαν ωραιότατα
τα Κάλαντα των Χριστουγέννων.
Παρέστησαν πολλοί κάτοικοιΚρήνης – Νεάπολης Νικαίας και Ασύλου και Πλατειών Σκρά και Ελευθερίου Βενιζέλου( Παλαιές Στρατώνες ) Κορυδαλλού.