Δεκάδες δέματα από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών μοιράστηκαν την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου μέσα από το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας Ε. Β. Β. και Β.
Κάθε μήνα και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Ένωση Εφοπλιστών αποστέλλει δέματα στην Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας, τα οποία προορίζονται για τις οικογένειες που έχουν ανήλικα παιδιά.
Η τοπική Εκκλησία ευχαριστεί και ευγνωμονεί τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών για τη συνεχή προσφορά και την αμέριστη συμπαράσταση στους κατοίκους των Νοτίων Προαστίων της Αττικής που ανήκουν στην πνευματική της δικαιοδοσία, καθώς δοκιμάζονται εξίσου από την κρίση που βιώνει ο τόπος μας τα τελευταία χρόνια.