Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής την καθιερωμένη ομιλία του στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, με γενικό θέμα: «Ερμηνεία στο κατὰ Ματθαίον άγιον Ευαγγέλιον».
Την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015, ανήμερα της εορτής της Υπαπαντής του Σωτήρος Χριστού, λειτούργησε και ομίλησε στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Θετιδίου Φαρσάλων.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό σχολείο και το Γυμνάσιο Βαμβακούς Φαρσάλων, ενώ αργότερα το Γυμνάσιο Λόφου Φαρσάλων. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους για την εγκάρδια υποδοχή που του επιφύλαξαν και στη συνέχεια, είχε μία διαπροσωπική συνάντηση και συζήτηση με όλα τα παιδιά. Στο τέλος, δώρισε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς από μία Καινή Διαθήκη.








