Επιμέλεια: ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ: Αναχώρησε για τον Λίβανο σήμερα Τρίτη 21 Μαρτίου 2023, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ο οποίος συνοδευόταν από τους Μητροπολίτη Φθιώτιδος και Εκπρόσωπο Τύπου της ΔΙΣ κ. Συμεών, τον Αρχιδιάκονο π. Ιωάννη Μπούτση, τον Γενικό Διευθυντή της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα και λαϊκούς συνεργάτες της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Σκοπός του ταξιδίου, είναι η παράδοση στον Μακαριώτατο Πατριάρχη Αντιοχείας κ. Ιωάννη του ανθρωπιστικού υλικού (τρόφιμα, ρουχισμός και είδη ατομικής υγιεινής), το οποίο συγκεντρώθηκε με απόφαση της Ιεράς Συνόδου από όλες τις Ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος για τους σεισμόπληκτους της Συρίας.
Υπενθυμίζεται πως, ο Αρχιεπίσκοπος και η συνοδεία του θα παραμείνουν στον Λίβανο μέχρι το πρωί της Παρασκευής 23ης Μαρτίου.