Η ανάλαφρη και ντελικάτη εκδοχή των ντολμάδων στέκεται και ως κύριο πιάτο αλλά και ως ένας ιδιαίτερος ουζομεζές. YΛΙΚΑ (για...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΜπαίνουν σε σάντουιτς και αραβικές πίτες και είναι μια καλή εναλλακτική για το παιδικό πάρτι. ΥΛΙΚΑ (για 4 παιδιά) 250...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΝτελμπιέ ονομάζεται – κυρίως στην Κρήτη – η σάλτσα αλευρολέμονου που μπαίνει στα όσπρια, στις αγκινάρες και στο πρασοσέλινο. YΛΙΚΑ...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΑν φτιάξετε από την προηγούμενη ημέρα τη σαλάτα, την επομένη θα είναι πιο νόστιμη, διότι τα αρώματα και τα υλικά...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΨΩΜΙ Είναι το πιο απλό έδεσμα και η διαδικασία παρασκευής του είναι αρκετά εύκολη και ευχάριστη. Μπορεί να...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΠρόκειται για μια κλασική ηπειρώτικη πίτα που τρώγεται κυρίως στις μέρες της νηστείας. Βέβαια, με την προσθήκη τυριού και αβγών...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΛαζαράκια- Το Σάββατο του Λαζάρου, οι γυναίκες, τα παλιά χρόνια, ζύμωναν το πρωί ειδικά ψωμάκια, τους “λαζάρηδες” ή και “λαζαράκια”....
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΣυνταγή:Δημήτρης Σκαρμούτσος Το θρεπτικότατο ταχίνι νοστιμίζει τα φαγητά και το τραπέζι μας με πολλούς τρόπους. Εδώ έχουμε μία συνταγή για...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΜια φίνα θαλασσινή λιχουδιά, για τις μέρες της νηστείας και όχι μόνο Υλικά 6 καλαμάρια μεγάλα (ή 12 μικρότερα), φρέσκα...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΚλασικό σπιτικό, γρήγορο και εύκολο γλυκό για όλες τις ώρες και ιδιαίτερα αγαπητό την περίοδο της νηστείας. Καβουρντίστε αρκετά το...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤο κεφτεδάκι της σαρακοστής δεν έχει κιμά και αυγό, αλλά αρωματικό ταραμά, σκόρδο και μυρωδικά. Δοκίμασέ το και θα το...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΥλικά: 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 750 γρ. αλεύρι 200 γρ. προζύμι νερό όσο πάρει για να γίνει ζύμη σφιχτή...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΑκόμη και τις ημέρες της νηστείας, υπάρχουν συνταγές για υπέροχα λαχταριστά σοκολατένια γλυκά. Υλικά 200 γρ. νερό 200...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤο κλασικό, πεντανόστιμο και νηστίσιμο φαγάκι με τις αγκινάρες, τις πατάτες, τον αρακά, τα καρότα και τον άνηθο, με την...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤου Δημήτρη Σωτηρόπουλου Η ερώτηση αυτή απευθύνεται σε όλους μας και κυρίως, σε όσους και όσες νηστεύουν. Είναι γεγονός πως...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΟι πατάτες μας αρέσουν όπως και να είναι. Βραστές, ψητές τηγανιτές, μόνες τους ή με παρέα.. δεν παίζει κανένα ρόλο,...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΤο λουκούμι είναι γλύκισμα μπουκιά που φτιάχνεται μαγειρεύοντας ένα μίγμα σιροπιού, ζάχαρης και κορν φλάουρ, πολύ αργά για αρκετές ώρες....
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΚύριο χαρακτηριστικό της συνταγής αυτής αποτελεί η υψηλή περιεκτικότητα σε ωφέλιμα και απαραίτητα πολυακόρεστα αλλά και μονοακόρεστα λιπαρά. Τα εν...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΣε μια κατσαρόλα με αρκετό νερό που βράζει, ρίχνουμε να βράσουν για περίπου 5 λεπτά τα μαυρομάτικα φασόλια μας. Τους...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΚόβουμε τα μαρούλια σε κομμάτια. Τα ζεματάμε σε νερό που βράζει για λίγα λεπτά και τα αφήνουμε να στραγγίξουν. Σοτάρουμε...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΛΑΖΑΡΑΚΙΑ- Αν θέλεις να φτιάξεις τα παραδοσιακά Λαζαράκια αλλά δεν έχεις πολύ χρόνο, αυτή η απλοποιημένη και γρήγορη συνταγή είναι ιδανική....
Περισσότερα © 2020 vimaorthodoxias.gr - Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528
Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας .
© 2020 vimaorthodoxias.gr - Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528
Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας .