Συστατικά
* 1/2 κιλό μύδια
* 1 ποτήρι νερό
* 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
* 1/2 ποτήρι χυμό λεμονιού
* 1/3 ποτήρι ελαιόλαδο
* αλάτι ,ρίγανη
Εκτέλεση
1. Παίρνουμε τα μύδια και τα χωρίζουμε από τα υγρά τους.Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε τα μύδια μαζί με το νερο. Ανακατεύουμε την μουστάρδα με τον χυμό λεμονιού και το προσθέτουμε στα μύδια.Προσθέτουμε το λάδι μας ,καθώς λίγο αλάτι και ρίγανη στο τέλος.Ανάλογα πόσο δυνατή γεύση θέλουμε επιλέγουμε η μουστάρδα μας να ειναι μέτρια η’ καυτερή.Η θερμοκρασία μας για να γίνει το φαγητό μας είναι περίπου στην ένδειξη 7-8 της ηλεκτρικης κουζίνας μας.Μόλις το φαγητό μας πάρει την πρώτη βράση είναι έτοιμο.Σερβίρεται μαζί με άλλους θαλασσινούς μεζέδες . Καλή σας όρεξη!