Συστατικά
* 12 αγκινάρες
* μισό κιλό σολομός
* 1 μεγάλο κρεμμύδι
* μαϊντανός
* ρίγανη
* λεμόνι
* αλάτι
* πιπέρι
Εκτέλεση
1. Καθαρίζουμε τίς αγκινάρες aπό τά φύλλα καί κρατάμε τό εσωτερικό τους. Tίς σωτάρουμε καλά μέ ελαιόλαδο στό τηγάνι καί τίς στρώνουμε στό ταψί. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη καί λεμόνι.
2. Bάζουμε στό εσωτερικό τους τήν γέμιση, τήν οποία φτιάχνουμε σωτάροντας τόν σολομό μέ ψιλοκομμένο κρεμμύδι, μαϊντανό καί ντομάτα. Ψήνουμε μέχρι νά ροδίσουν.