Υλικά:
500 γραμμάρια πέννες
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
μισό φλυτζάνι ελαιόλαδο
1 1/2 φλιτζάνι τριμμένο κεφαλοτύρι
2 κεσεδάκια γιαούρτι
1 κουταλάκι μαιντανός ψιλοκομμένος
1 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
1 κουταλάκι πάπρικα
[irp posts=”350361″ name=”Αγιορείτικες συνταγές: Μυδοπίλαφο”]
Εκτέλεση:
Σε βαθύ τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε το πιπέρι καγιέν, την πάπρικα και ανακατεύουμε.
Στην συνέχεια προσθέτουμε το γιαούρτι και το τυρί και πάλι ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε τον ψιλοκομμένο μαιντανό και προσθέτουμε τις βρασμένες πέννες.
Ανακατεύουμε ελαφρώς και το φαγητό είναι έτοιμο για σερβίρισμα.