Του Ευστράτιου Χατζηδάκη, Θεολόγου
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού και συμπροσευχουμένων του Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου μας Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη και ιερέων της Μητροπόλεως μας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Νοεμβρίου, στο Ιερό παρεκκλήσιο του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στο Πολιτιστικό μας Κέντρο, για τα 21 χρόνια δυναμικής παρουσίας στα ερτζιανά του Ραδιοφωνικού μας Σταθμού ”Μαρτυρία”.
Ο Σεβασμιώτατος στο λόγο του ευχαρίστησε μεταξύ άλλων όλους τους συνεργάτες του Ραδιοφωνικού Σταθμού συγχαίροντας τους για το εθελοντικό τους διακόνημα και ευχαριστώντας τους για τις ωραίες εκπομπές.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας κατά την διάρκεια της Ακολουθίας του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε σε Πρωτοπρεσβύτερο τον ιερέα π. Ιωάννη Γιακουμάκη, που διακονεί στο παρεκκλήσιο του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού από το οποίο πραγματοποιούνται οι καθημερινές αναμεταδόσεις του όρθρου της Θείας Λειτουργίας και των Ακολουθιών του Εσπερινού και του Αποδείπνου.
![]() |
![]() |
![]() |
Το μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχου έχει ως εξής: