Παρουσία του Ιερού Κλήρου, των Δημοτικών Αρχών και πλήθους λαού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ υποδέχθηκε το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 το Τίμιο Ξύλο και την άφθαρτη χείρα της Αγ. Μαρίας της Μαγδαληνής στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στη Ν. Ιωνία.
Οπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση της Μητρόπολης Νέας Ιωνίας, συνέχεια τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ και με τη συμμετοχή πλειάδας Κληρικών.
[irp posts=”349322″ name=”To Τίμιο Ξύλο και η άφθαρτη χείρα της Αγ. Μαρίας Μαγδαληνής στο Ν. Ηράκλειο (ΦΩΤΟ)”]
Το θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ, όπου αναφέρθηκε τόσο στο βίο, όσο και στην τεράστια για τη θρησκευτική ελευθερία προσφορά των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης.
Φωτογραφίες: Πέτρος Αμπατζόγλου