Πάσχα ίσον θερμίδες, λιπαρά και τοξίνες, πράγματα που φυσικά δε σκεφτόμαστε μπροστά στη θέα του σουβλιστού αρνιού και του λαχταριστού τσουρεκιού.
Μετά από κάθε κραιπάλη οφείλουμε να «καθαρίζουμε» τον οργανισμό μας καταναλώνοντας τροφές που θα βοηθήσουν τα όργανά μας να συνέλθουν από τις ουσίες που τον φθείρουν.
Καλό θα ήταν λοιπόν να εντάξουμε στο καθημερινό μας διαιτολόγιο τις τροφές που ακολουθούν και οι οποίες είναι πλούσιες σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, φυτικές ίνες, ένζυμα, αντιοξειδωτικά και βιταμίνες. Επιπλέον, έχουν αντιβιοτικές ιδιότητες και ενισχύουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
[irp posts=”343596″ name=”Πασχαλινά αυγά: Πόσο αντέχουν εκτός ψυγείου”]
Οι 10 + 1 τροφές που ακολουθούν είναι ό,τι πρέπει για τις ημέρες που ακολουθούν, σε συνδυασμό πάντα με πολύ νερό που θα ενυδατώσει τον οργανισμό σας. Εσείς πόσες από αυτές καταναλώνετε;
Γκρέιπφρουτ
Σκόρδο
Παντζάρια
Αμύγδαλα
Σπαράγγια
Αβοκάντο
Ακτινίδια
Cranberries
Λεμόνια
Φακές
Κανέλα