Συνεχίζει κανονικά την λειτουργία του το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως «Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ» σε νέο, καλαίσθητο και ανακαινισμένο χώρο, ο οποίος στεγάζεται στη Δημοτική Αγορά (Ι 23) και μάλιστα, συνεχίζει με σταθερούς ρυθμούς να αποτελεί ακόμη σημείο αναφοράς για όλους εκείνους που επιθυμούν να διαβάσουν ένα καλό θεολογικό βιβλίο.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος χθες, Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 και ώρα 13:00΄, τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού στο νέο Βιβλιοπωλείο .
Το βιβλιόφιλο αναγνωστικό κοινό και οι ιερείς μπορούν να βρούν όλα τα λειτουργικά βιβλία, όσο και όλα σχεδόν τα ορθόδοξα χριστιανικά βιβλία που κυκλοφορούν ευρέως στην αγορά. Στο Βιβλιοπωλείο εκτός από βιβλία διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία εκκλησιαστικά σκεύη και λοιπά είδη (κομποσχοίνια, μοσχοθυμίαμα, κανδήλες, γκατζία κ.α.), cd βυζαντινής μουσικής, εποπτικό υλικό για τα κατηχητικά σχολεία, φορητές εικόνες και διάφορα άλλα αντικείμενα λατρείας.