Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη για 5 λεπτά, προσθέτουμε τη σοκολάτα και ανακατώνουμε το μείγμα καλά.
Σπάζουμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια, τα ραντίζουμε με το μπράντι και τα προσθέτουμε μαζί με τα καρύδια στο μείγμα του βουτύρου. Ανακατώνουμε καλά όλα τα υλικά.
Σχηματίζουμε το μείγμα σε ρολό περίπου 5 εκ., το τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο και το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.
Υλικά:
250 γρ. φυτικό βούτυρο
100 γρ. ζάχαρη άχνη
100 γραμμάρια κακάο
200 γρ. νηστήσιμα μπισκότα
1 ποτήρι νερού χονδροκοπανισμένα και καβουρντισμένα καρύδια
½ ποτήρι νερού μπράντι