Με την ευχή και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Δωροθέου Β’, σαράντα (40) μαθητές του Ανωτέρου και Μέσου Κατηχητικού Σχολείου Μυκόνου υπό την καθοδήγηση του Υπευθύνου των Κατηχητικών Σχολείων, Αιδεσιμολ. Πρωτοπρ. Πέτρου Μαραγκού διοργάνωσαν εξαήμερη αεροπορική εκπαιδευτική-ψυχαγωγική εκδρομή στην Πράγα από τις 6 έως και τις 11 Ιουλίου 2015.
Δείτε φωτογραφίες από την εκδρομή…





Την επομένη ημέρα το απόγευμα με την πτήση της Aegean Airlines αναχωρήσαμε για τη Μύκονο. Στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, οι γονείς των μαθητών μας παρέλαβαν τα παιδιά τους και εξέφρασαν τον σεβασμό τους και τις άπειρες ευχαριστίες τους πρωτίστως προς τον Σεβασμιώτατο Πατέρα μας Μητροπολίτη κ. Δωρόθεο Β’ για την ευλογία και άδεια και της εφετινής εκδρομής καθώς και για το ανύστακτο ενδιαφέρον για την νεότητα της πατρίδας μας και τις πατρικές ευχές Του.
Ο π. Πέτρος ευχαρίστησε τα παιδιά για την κατά πάντα άριστη και ευγενική συμπεριφορά τους στην εκδρομή καθώς και τους γονείς τους, που στηρίζουν το έργο της Κατηχητικής Διακονίας στην Τοπική μας Εκκλησία και ευχήθηκε σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή αντάμωση τον Οκτώβρη. Τελειώνοντας ευχαρίστησε τους συνοδούς της εκδρομής, την Πρεσβυτέρα κ. Καλλίστη Ρήγα-Μαραγκού, τον Ιεροδιάκονο κ. Γεώργιο Κουσαθανά, τον κ. Στέλιο Μπρίγγο, Αντιπεριφερειάρχη – Εκπαιδευτικό, και την κ. Ζαχαρούλα Αργουδέλη, Εκπαιδευτικό, για την πολύτιμη βοήθειά τους και το ταξιδιωτικό πρακτορείο Kitsakis tours για την άριστη διοργάνωση της εκδρομής, όπως πάντοτε άλλωστε.
Τα έξοδα της εκπαιδευτικής εκδρομής καλύφθηκαν αφενός μεν από τις διάφορες εκδηλώσεις που διοργάνωσαν τα παιδιά μας καθ’ όλη την διάρκεια του έτους (κάλαντα-ημερολόγια κλπ.) καθώς και από την προσωπική τους οικονομική συμμετοχή.