Διήμερη εκδρομή στην Τρίπολη και σε ιερά προσκυνήματα του Νομού Αρκαδίας πραγματοποίησε ομάδα προσκυνητών από τη Ζάκυνθο, την Τρίτη και Τετάρτη 3 και 4 Φεβρουαρίου 2015, με επικεφαλής τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Σεραφείμ Κονίδη και τέσσερις ακόμη Κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως Ζακύνθου.
Οι προσκυνητές επισκέφθηκαν πρώτα το ιερό Προσκύνημα Αγίας Θεοδώρας στη Βάστα Μεγαλοπόλεως, στη συνέχεια την Ιερά Μονή Παναγίας Μαλεβής της Μητροπόλεώς και, τέλος, διανυκτέρευσαν στην Τρίπολη.
Την επομένη, προσκύνησαν και ξεναγήθηκαν στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου και έπειτα επισκέφθηκαν στο Επισκοπείο τον Σεβ. Μητροπολίτη κ.κ. Αλέξανδρο, ο οποίος τους καλωσόρισε και τους μίλησε με θερμά λόγια.
Οι προσκυνητές έφυγαν από την Τρίπολη με προορισμό την Βυτίνα και τη Δημητσάνα και για να επιστρέψουν στη Ζάκυνθο με πλούσιες πνευματικές εμπειρίες από την ιστορική και ηρωική Αρκαδίας.

