Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπος Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κ. Χρυσόστομο είχε σήμερα το απόγευμα ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και Υπεύθυνος της Κ.Ο. για τα Θρησκεύματα, κ. Ιωάννης Αμανατίδης.
Ο κ. Αμανατίδης έγινε κατ’ιδίαν δεκτός από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο της Λευκωσίας με αφορμή τη μετάβασή του στην πρωτεύουσα της Μεγαλονήσου για την τακτική συνεδρίαση της Διεθνούς Γραμματείας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας.
Στη συνάντηση, που διήρκεσε πλέον της μίας ώρας, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, τα οποία, μεταξύ άλλων, αφορούν τον διεθνή ρόλο της Ορθόδοξης Εκκλησίας καθώς και την κοινωνική της παρέμβαση στην Ελλάδα και την Κύπρο ιδιαίτερα την εποχή της οικονομικής κρίσης.